Äntligen! Årets första livesändning!

Äntligen! Årets första livesändning!

Temat på detta årets första program är kommunikation i olika former. Vi gästas dagen till ära av hypnosterapeuten Anders Wallin. Han hjälper sina klienter att ta kontakt med de inre krafterna i det undermedvetna, alltså att kommunicera med det undermedvetna. Mycket spännande! Han har lång erfarenhet av att jobba med hypnos och svarar på alla frågor om ämnet, till exempel hur hypnos funkar, om det kan förbättra den psykiska hälsan, eller om det rentav kan vara farligt? Kanske tar han oss med på en resa! Man vet aldrig! Så missa inte detta!

Vi har även kollat in nyords-listan för att se vad den vill kommunicera, vi talar om det inre barnet och det ryktas om att det till och med ska rappas på ämnet kommunikation. Meda ndra ord ett fullspäckat första program med spänning, tänkvärdheter och underhållning!

Så Hjärtligt välkomna till dagens program! Kom och lyssna med! Götgatan 38 på Fountain House!

I etern hittar ni oss som vanligt på 101,1 MHz eller via www.narradio.se

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.