Lämna gärna ett meddelande till oss i gästboken! Eller om det rör en speciell sändning kommentera ännu hellre under respektive sändning. Skrolla längst ner för att lämna en kommentar i gästboken.

28 Comments

 • Henrik de Try 17 november 2014 at 07:03

  Hej där i backen. Jag har inte varit med på länge,
  men hoppas på att komma snart.
  jag kan medverka med att göra hemsidor, blotar mmm.
  Hör av dej
  Henrik detry

 • Eva 24 mars 2014 at 16:00

  Fantastisk version av ”she drives me crazy” Marko! Jag fylldes av glädje och värme. Du sjunger jättevackert!

 • Margarita 1 december 2013 at 22:36

  Det är första gången jag tittar in eran hemsida, och jag tycker den verkar intresant. Ska börja lyssna lite på era program och så. Lyssnar nu på en utav era gamla spelningar från kravatten den 14 /11 2013, och den var oerhörd bra. Bra innehåll om info om kravatten tyckte att de som läste dikterna samt de som spelade musik var jätte duktiga, och så fick man ett glatt spännande, rolig och intresant underhållning av eran program ledare. Jag har nu kollat på en bild där ni hade spelning från den 14 november, finns det fler bilder från just den spelningen?

  med vänliga hälsningar

 • MIROi 20 september 2013 at 08:50

  Vi på MIROi utbildning har nu varit på studiebesök 2 torsdagar hos er, vi uppskattade det väldigt mycket och att få vara med på en radio inspelning.

  Tack för ett trevlig stund från klassen

 • camilla 19 september 2013 at 16:32

  20130919
  Tack snälla för att jag fick vara med som publik idag,Känner mig så Prilivigerad att få ta del av era Känslor Tankar och Erfarenheter. Det väckte många Tankar,Känslor inom mig,många gånger ögonen blev tårfyllda av era Uppträdande. Ni alla är helt Underbara. Jätte Kramen till er Alla.

  Kramar Camilla

 • Gabrielle Andersson 3 mars 2013 at 16:39

  dagens line ar:

  aa: du vet den gamla kvinnan som star och saljer virkade dukar i fatburparken typ i decembermanad?

  bb: jag vet!

  aa: gabriel fran rdio totalnormal klar henne i hastlangder han syr mobilvaskor pa mentalsjukhus i amsterdam!

 • Jeanette 12 februari 2013 at 20:23

  Hej på er!

  Blev intervjuad av en otroligt trevlig karl igår på Södermalmstorget. Var sjukt stressad och överöst med jobb. Mitt i stressen blir jag tillfrågad. Om vad jag har för synpunkter på hemlöshet och vad jag tycker man bör göra för att få en (rättfärdigad) förändring. Det blev ljusstopp i min hjärna. Kommer knappt ihåg vad jag svarade… Men har en positiv bild av samtalet. Blev väl bemött (inte vanligt vid möte med journalister) som människa! Tack för det! Kommer förbi er snarast, jobbar ju på samma gata! Kram Jeanette

 • parva 17 september 2011 at 12:23

  Hej vänner!
  Ville säga att ni var jätte duktiga och presenter radion i hotelet och var jätte duktiga under ångestparaden.
  kramar
  parva

 • Mikael Söderberg 1 juli 2011 at 18:50

  Tack Martina för ditt vänliga inlägg. Omständigheterna gjorde att Unni inte kunde komma i går, men till hösten och bikmässan tar vi nya tag!
  Tack för en intressant bok!!!

 • Hej!

  Vill tacka radiojournalist Mikael för sitt engagemang på releasefesten med Unni Drougge + medförfattare på Folkbaren i torsdags, dagen före midsommar! Du var ett trevligt och välkommen inslag och hoppas nu att du tillsammans med oss, ska bidra till bokens framgångar 🙂

  Vänliga hälsningar, ”Dalmasen från Borlänge”, Martina Wiklund, medförfattare ”Karriärmammans dotter” av Unni Drougge

 • parva 18 april 2011 at 03:28

  Hej!
  Jag har många glada nyheter nu när är vår, då ses vi och hörs!

 • Anna Gustavsson 26 februari 2011 at 23:47

  Hej Marie
  Jag håller med dig. Jag har tankar i massor! Jag verkar utåt även jag ”normal” som en helt vanlig tjej med mycket kreativitet, och/men har bipolär sjukdom.

  Att hitta balans i livet kan vara en utmaning. Jag har ännu inte fått fason på det där. Jag försöker, men min struktur är inget vidare. Jag blir stressad när jag glömmer saker och inte får saker gjorda (som är viktiga). Jag har alltid haft en hög arbetsmoral (och har bitit ihop) tills i somras. Då gick det inte längre. Jag blev helt utmattad, mycket på grund av den arbetsstress som mitt arbete inom vården, innebär. Jag kände mig uppvarvad, ångest, yrsel etc… Jag sjukskrev mig för första gången så pass länge (4 veckor).

  Vi får kämpa på med våra olika liv! Lycka till!

 • Farmor 19 februari 2011 at 15:43

  PARVA

  Kom igen Parva, gråt inte. Hjärta dig.

  Så skrev jag i gästboken
  På radio totalnarmal.
  Jag var lite för snabb,
  För snart satt jag själv
  Med gråten i halsen
  Tårarna sprängde
  Sin väg i kanalen
  Rätt ut genom etern.

  Och nu kan jag
  Bara känna så här:
  Gråt Parva!
  Sluta aldrig begråta
  Dina närmaste.
  Dina käraste
  Lever när du gråter
  Lever när du ler.

 • Farmor 17 februari 2011 at 14:27

  Kom igen, Parva. Gråt inte… hjärta dig

 • Margareta.olovsson 30 januari 2011 at 10:17

  Hej nu när inte catrin är där är det inte lika roligt att lyssna.
  Vill ha mer variation.
  Margareta.
  Ps heja catrin

 • Farmor 21 januari 2011 at 11:23

  Lyssnade just på senaste sändningen på nätet. Väldigt fina inslag om gruppboende! Tack för era personliga erfarenheter och information

 • suzz 20 januari 2011 at 12:27

  NI ÄR HELT UNDERBARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GO GO GO <3

 • Hoa 1 januari 2011 at 13:27

  Fick ett mindre nyårssammanbrott och då råkade radion vara på. Även om kvällen blev allt annat än bra måste jag ändå tacka för programmet. Ni gjorde det bättre.

  Keep up the good work!

 • Jan ericsson 2 november 2010 at 19:00

  ”Ett underbart bra program!” vilket initiativ till att starta detta..det behövs verkligen i dessa tider! Vi skall alla hjälpas åt att bekämpa fördommar!!

 • Farmor 28 oktober 2010 at 20:22

  Jag var helt tagen av sången! Vilken RÖST!

 • parva 28 oktober 2010 at 17:06

  Hej vänner!
  Jag hoppades höra katrin röst idag! och jag mår inte bra när kan inte betala min hyra och har ingen pengar och kommunen och pysket leker med mig och gör mig illa!!?
  visa röster görde mig glad när hörde de!
  lycka till och hoppas jag har ork och kan komma dit någon dag.

 • Farmor 21 oktober 2010 at 20:01

  Nu ville jag just lyssna på senaste programmet från idag 21 oktober, men den finns inte på hemsidan :’o(
  Hoppas det går snart, gärna innan kl 21?

 • JD 18 oktober 2010 at 11:54

  Inslaget från Ångestloppet i tv-programmet Inferno var ungefär det roligaste och underbaraste jag har sett på tv på år och dagar. Jag hade velat vara med! Störtskönt initiativ.

 • Jeanette 11 oktober 2010 at 20:33

  Har inte Katherine Loford någon blogg?

  Vill se mer av denna härliga kvinna!

 • parva 10 oktober 2010 at 20:38

  Hej vänner
  ni är bäst. kram

 • Lone Klitten 8 oktober 2010 at 17:50

  Jag älskar erat piano!! det blir så otroligt vacker klang i radion. Stäm INTE det

 • Elin 13 juli 2010 at 20:11

  Vilken hemsida! fantastiskt bra!

 • admin 2 juli 2009 at 15:10

  Här ligger inlägg från vår gamla hemsida!

  2010-01-25

  Hej alla pristagare!
  Vad kul att höra Cathrine vid micken igen!! Kram alla totalnormala

  /Idji

  2009-10-02

  Hej alla pristagare!
  Jag är så himla stolt över alla er som jobbar med programmet! Tänk att ni lyckades kamma hem ett pris. Det var en så maffig känsla att sitta med er i på Chinateatern under prisutdelningen, vill bara säga det. Och det är så kul att följa er, även om det nu sker lite på avstånd. Jag läser nyhetsbreven, lyssnar i efterhand och tittar på bilderna på hemsidan. 1-års jubileet såg kul ut! Och vilka fina banderoller som hänger från fönstren!

  /Idji

  2009-10-02

  Hej och grattis till radiopriset som ni fick under Radiogalan! Jag vill säga till er att ni är super – det ni gör är varmt, mänskligt, intressant och helt unikt. Fortsätt vara modiga, ifrågasättande och fantastiska!

  Vänligen Minna Grönfors, Gruppchef SR Metropol 93,8

  2009-10-02

  Hej vänner
  Vad glad jag blev för att ni vann priset för bästa närradio. det var väl dags, så mycket jobb och så många starka och modiga röster varje vecka.

  Har det så gott! kramar parva

  2009-06-08

  Hej alla fina radiopratare! Jag bor i Buenos Aires och ville dela med mig av mina upplevelser av Radio La Colifata som ni sakert redan kanner till.
  http://www.voltaire.se/index.php?blogg=24
  All lycka och axe till er pa Radio Totalnormal!
  Mvh Clara Lee Lundberg

  2009-04-01

  Hej igen.
  Har lyssnat på de program som Ni har sänt sedan jag var där 26:februari. Intressanta röster, proffsigt gjort och en del fina dikter. Fortsätt med Radio TotalNormal. Må gott!
  /Jonas Pejnemo

  2009-03-02

  Hej! Lotta heter jag. Jag brukar lyssna på Radio Total Normal när jag har möjlighet. Vill bara säga hur fantastiskt bra jag tycker programmet är. När jag lyssnat har jag känt mig tagen, inspirerad och imponerad av hur proffsiga ni är. Alla fina dikter, musik och tänkvärda berättelser från verkligheten. Lita på att jag gör reklam för Radio Total Normal ! Lycka till i fortsättningen !
  Med vänlig hälsning Lotta

  2009-03-01

  Vill tacka för att jag fick vara med i programmet den 26:e februari. Det var en annorlunda, lite skrämmande men också inspirerande stund att dels få läsa mina dikter och min text till Er, men också att lyssna till Er andra, att få vara med i samma rum. Dela glädje, smärta…
  Kirkegaard är en av mina inspirationskällor. Hans tanke var att bli präst, men tvivlade sedan och drabbades av en stark ångest. Tragiskt nog dog han relativt ung. Inget eller ingen kan dock ta ifrån honom hans ord.

  Till eftertanke -av Søren Kirkegaard
  Om jag vill lyckas med att föra en människa mot ett bestämt mål, måste jag först finna henne där hon är och börja just där. Den som inte kan det lurar sig själv när hon tror att hon kan hjälpa andra. För att hjälpa någon måste jag visserligen förstå mer än vad han gör, men först och främst förstå det han förstår. Om jag inte kan det, så hjälper det inte att jag kan och vet mera. Vill jag ändå visa hur mycket jag kan, så beror det på att jag är fåfäng och högmodig och egentligen vill bli beundrad av den andre i stället för att hjälpa honom. All äkta hjälpsamhet börjar med ödmjukhet inför den jag vill hjälpa och därmed måste jag förstå att detta med att hjälpa inte är att vilja härska, utan att vilja tjäna. Kan jag inte detta så kan jag inte heller hjälpa någon.

  Med bästa hälsningar & må gott /Jonas Pejnemo

  2009-02-20

  Hej vänner! Jag vet inte om ni inte fanns, hur skulle jag klara höst och vintern i min ensama dagar med massor av samlade ord i hjärtat!!!? Ni var en väg och ledtråd för mig att öppna mig och säga det jag känner för er och flera som vill höra någon som har inte mådd bra och har tänkt på andra i samhället och vill ha ett bättre värd för alla, jag är glad idag för att känner mig bra att kan stå på mina ord och vara stolt över det, dom kommer från mitt hjärta och ibland själv har svårt och smälta dom, så mycket jag har sett och känd i mina dagar. Lycka till i framtiden och vi hörs och hjälps åt att göra ett bättre värd för våran barn och dom som behöver stöd och hjälp i samhället. Föresten jag kan bara lyssna på dagens program i fem minuter sen hoppar till föra veckans. vet inte vad är för fel?!
  /Parvaneh Paparzadeh

  2009-02-13

  Hej, Idji sa till mig att det var några som var nyfikna på mitt tips/Bolltäcke, utan att veta riktigt vad det är…så nu ska jag förklara: Det är som det låter…ett täcke med insydda bollar, allt för att man ska kunna känna tyngden resp. den fysiska kontakten med sin egen kropp – och så sätt, somnar bättre! Man ska kunna få det förskrivet gratis från landstinget! Så sov gott…zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Khai Chau

  2009-02-06

  Hejsan! Jag lyssnade på erat program på webben, ni låter glada och positiva. Det är bra att man lyssna i efterhand , när man missat dagens program. Jag önskar er alla på Radio normal LYCKA TILL! Jag vill skicka en stor hälsning till Parva! /Eva

  2009-02-04

  Bra namn!!! /Khai Chau

  2009-02-03

  Hej Idji! Läste precis om radio Totalnormal och blev aldeles varm och lycklig av det! Vilken härlig medmänsklig ide och att sedan GöRA det. Uppfattade att du verkar vara en av de drivande krafterna, därför vill jag skicka all min respekt och uppskattning till dig/er som ligger bakom! Kram, Marcel i Sköndal

  2009-01-22

  Hej! Jag blev så glad när jag så er som driver kanalen på tv för några månader sedan. Respekt! Vi måste börja prata om psykiska problem mer öppet, annars kan man inte förändra. Själv är jag nybliven manodepressiv, har iallafall nyligen fått diagnosen. Hursomhelst skulle vilja gärna komma upp och snacka lite och sen kanske om man får vara med i programmet och läsa upp en dikt eller nåt. Ha det bra och fortsätt förändra!
  Varma hälsningar Sandra

  2009-01-08

  Hej! Jag läste artikeln i Svd om er! Då slog det mig att tippsa om de här killarna och deras rap-låt ”Jag r glad” som andas ”total glädje”! Svårt att inte dra på mungipan när man lyssnar på deras text! Inslaget jag tipsar ligger på länken:

  http://www.sr.se/webbradio
  De fick mig på att le! Problemet var att låten fastnade i hjärnbarken! 🙂
  Gunnar i Skellefteå!

  2008-11-27

  Hej! Jag har massor av tankar, funderingar, åsikter, känslor m m då jag verkar normal och/men jag är bipolär och har även en utmattningsdepression som aldrig går över. Mitt mål har hela tiden varit att jag skall arbeta, men jag börjar omvärdera det nu. Jag har upptäckt att man kan göra en massa annat när man orkar, vill, kan och det duger precis lika bra.

  Jag har t ex gjort en tidning ihop med Henrik och några till, jag är aktiv inom Barnverket (har son snart 15 och dotter snart 13 och man), m m och jag skulle även vilja vara med er, men måste nog lugna mig ett tag. Familj, hus på, bil o dyl kräver sitt. Att man sen är ”dum” nog att bosätta sig på landet gör inte alltid livet lättare.
  Jag är oerhört glad och tacksam för att ni finns. Det kan förhoppningsvis öka den ringa förståelse som finns i samhället, bland grannar, barnens kamraters föräldrar, släkt o s v.
  Tack så länge. Vi hörs eller ses
  /Marie