Skörhet och motion avhandlas i dagens livesändning

Skörhet och motion avhandlas i dagens livesändning

Idag har vi bjudit in Jakob Lindhagen med komp av Sofia Nystrand. Jakob har gjort musiken till den prisbelönta filmen Skörheten. Vi kommer att få veta hur det är att göra musik till en sådan film och om han själv ibland känt sig skör. Vi gästas även av Madeleine Liljegren, projektledare för Mental Health Run, ett lopp som går av stapeln den 7:e oktober och som verkar för att uppmärksamma psykisk ohälsa och visa på att psykisk och fysisk hälsa hör ihop.  I övrigt har vi mycket livemusik att bjuda på idag, ni kommer även att få tips på matrecept, det blir poesi och en del filosofiska inlägg, allt i en härlig blandad kompott. Så varmt välkomna till dagens program! Vi finns på Götgatan 38 och i etern på 101,1 MHz. Tiden är som alltid 14.00-15.30

 

About the Author

2 Comments

  • Personliga presenter 16 oktober 2018 at 21:17

    Still a great program.

  • Micke 2 oktober 2017 at 21:17

    Ganska bra program att lyssna på tycker jag. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.