Lyssna på vår utomhussändning som podd!

Lyssna på vår utomhussändning som podd!

Utomhussändning från Götgatsbacken på temat att göra sin röst hörd. Bland annat gästas vi av Lill-Marit Bugge som gett röst åt en armé kvinnor, föreningen Balans berättar vad de gör. Fridays for Future berättar om deras arbete och berättar om sin stora klimatdemonstration inför valet. Sist men inte minst träffar vi arrangörerna för finskt disco som berättar hur ett riktigt finskt disco går till.. Vi får också ett spontanuppträdande från en tjej direkt från gatan som klämmer i med opera som om vi hade slängts in på självaste Kungliga Operan! Så lyssna och njut av detta fantastiska mångsidiga program!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.