Glad sommar alla önskar vi med vårt sommarprogram som podd!

Glad sommar alla önskar vi med vårt sommarprogram som podd!

Sommaravslutning och release av boken Till Mitt Barnjag som vi under våren jobbat fram tillsammans med nät-tidningen Socialpolitik. Vi har en del eminenta gäster på plats. Bland annat Big King Solo från Uganda featuring Leo Lasso. Vi har gästas även av Kent Sidvall som är aktuell med nya boken Uppvaknande där han beskriver livet efter sitt hjärtstopp. Förutom detta en massa härlig musik och filosofiska inlägg! Otrolig sommarstämning utlovas också! Med detta önskar vi er alla en glad midsommar och en härlig sommar! Håll utkik på våra sociala medier om när vi drar igång igen. Vi sänder repriser och specialprogram hela sommaren och ni kan alltid lyssna på våra program via hemsida eller till exempel på Spotify.

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.