Hur är det att vara anhörig?

Hur är det att vara anhörig?

I dagens program handlar det om att vara anhörig. Dels tar vi upp hur det är att vara anhörig till någon som lever med psykisk ohälsa men även hur det är att leva med psykisk ohälsa och samtidigt vara anhörig, som förälder, barn, sambo eller vad det nu må vara. Hur känns det till exempel att bära ett föräldraansvar och samtidigt hantera sin psykiska ohälsa?

Vi har talat med våra radiomedlemmar men vi har även fått en exklusiv intervju med Simon Settergren och hans pappa Petter Settergren. Simon gjorde filmen Kungen av Atlantis som gick på biograferna 2019 och som handlar om hur det varit för honom att växa upp med en pappa som har diagnosen Schizofreni. I filmen spelar Simon sig själv och Petter spelas av Philip Zandén.

Idag framträder Petter för första gången i egen hög person och talar med Simon dels om filmen men även om deras relation förr och nu, hur det varit för Petter att vara förälder och för Simon att vara son. Och vem hade egentligen huvudrollen i filmen Simon eller Petter? Ja lyssna så får ni veta?

Ni hittar oss som vanligt på 101,1 MHz eller via www.narradio.se

Tiden är som alltid 14.oo

Lyssna och njut!

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.