Podden av torsdagens RTN i Karantän ute nu

Podden av torsdagens RTN i Karantän ute nu

Här kan ni lyssna på andra delan av Radio Totalnormal i Karantän som podd!

Ni som lyssnade senast fick lära känna några av våra radiodeltagare när de talade om sin vardag i isolering.

I detta program fortsätter Tracy sin dagbok, Hasse har brutit sin isolering och åkt ut för att intervjua ett ungt par i de småländska skogarna. Vår nya radiomedlem Mattias fick blodad tand och gör en telefonare. Förutom detta har jag träffat anställda på ett kafe i Umeå som hittat alldeles eget sätt att överleva Coronakrisen. Som om detta inte vore nog har vi dessutom ett smygsläpp av en brand new singel som inte spelats någonstans. Detta och mycket mera! Lyssna och njut!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.