Progg, Damfotboll och Halloween

Progg, Damfotboll och Halloween

Idag sänder vi äntligen live från matsalen på Fountain House Stockholm för första gången på mycket länge. 

Vi bjuder på ett fullspäckat program med många olika beståndsdelar. Bland annat kollar vi in hur det var att vara ung kvinna inom fotbollen under 60 och 70-talet just när damfotbollen började slå igenom på riktigt. Vi gästas dagen till ära av proggstjärnan och vissångerskan Maria Rosén som bland annat medverkade i band som Norrbottens järn under 70-talet.  

I övrigt bjuder vi på livemusik, poesi, filosofiska inslag och berättelser direkt ur livet sedan passar vi naturligtvis på att förfira lite Halloween innan helgen. Så hjärtligt välkomna till dagens program!

Kl. 14.00 på 101,1 MHz

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.