Äntligen! Lyssna på podden från första sändning!

Äntligen! Lyssna på podden från första sändning!

Här kan ni lyssna på första programmet för säsongen i poddversion! Vi fokuserar på nystart, glädje och hoppfullhet och avhandlar en massa trevliga saker! Bland annat kollar vi med hjälp av Fountain House hur man kan få hjälp att komma ut i jobb om man lever med psykisk ohälsa. Några radiomedlemmar sångdebuterar, några läser poesi, andra trubadurar eller berättar naket och ärligt rakt upp och ner om sina egna liv! Vi gästas dessutom av fantastiska Sångerskan och skådespelerskan Cecilia Thorngren och pianisten Claes von Heine som bjuder på guldkorn ur den svenska musikskatten! Med andra ord lyssna och njut!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.