Petters livsberättelse i repris

Petters livsberättelse i repris

Idag har vi ingen Livesändning. Istället bjuder vi på Petters livsberättelse i repris från 4 december 2014.

Lite info för er som inte hört historien förr:

Det här är berättelsen om mitt liv, en del av mitt liv, den del som jag aldrig trodde skulle kunna vara av värde för andra, som jag bara sett som något negativt och som det inte var meningen skulle hända. Nu hände det i alla fall, något gick väldigt snett och jag har ägnat alla min krafter sedan dess att övervinna det, förstå det och hantera det. Det är fascinerande vilken betydelse ord har, både i form av tankar och som tal eller text. Hur ord om de sätts i rätt kombination kan förändra människor. Jag har förändrats främst de senaste 10 åren av vad vissa personer skrivit eller sagt, de ordkombinationerna har gjort mig intresserad, nyfiken och successivt lugnare och mer hoppfull. När människor berättar om sin sårbarhet känner jag mig tryggare och mer ok. Andra personer blir då för mig mer människa och mindre monster. Och jag känner mig inte lika annorlunda och jobbigt konstig längre. Om min berättelse kan göra så att andra känner sig tryggare och mer hoppfulla så vill jag gärna bidra med det. Det hade vart väldigt häftigt.

Ratta in 101,1 MHz kl 14.00 eller lyssna här:

[soundcloud id=’179432289′]

About the Author

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.