Radio Totalnormal i P4 igen!

Ännu ett år kommer Radio Totalnormal att byta närradiokostymen mot riksradiokostymen! Radio Totalnormal kommer att sända i P4 Riks på Julafton och Nyårsafton.

Julafton 16.03 – 16.45 i P4 –  1500 marschaller ska brinna i vinter om Peter Dorch får bestämma. Vi möter bandet ”The Mudders” vars sångare fick diagnosen bipolär i våras, och får rådgivning för schitzofrena. Robert N filosoferar. Och så har Janne varit ute på stan förstås.

Nyårsafton 17.00 – 17.45 i P4 – Mr X och Lasse åker tillbaka till det gamla mentalsjukhuset Beckomberga. Vi har mött Beate Grimsrud som skriver inifrån psykosen i sin bok ”en dåre fri”. Vackra toner om olycklig kärlek av Karin Lundgren. Janne väjer inte för något, eller någon när han gör sej en tur på stan,  och så får vi höra psykiatrins Robin Hood ge sig i kast med tonvalstelefoner.

Klicka på länkarna för info;

Sveriges Radio – Julen i P4

Här kan du kolla vilken frekvens P4 ligger på din del av Sverige!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.