Gå in och lyssna på Megalomana Rummet!

Gå in och lyssna på Megalomana Rummet!

Nu ligger första avsnittet av poddserien Megalomana rummet ute på Soundcloud. Vi talar med författare, forskare, psykologer och andra intressanta gäster om ämnen som rör vårt psyke. Vi kollar även hur det står till med megalomanin.

Först ut är Katarina Bjärvall som skrivit den högst aktuella boken Störningen, ADHD, pillren och det stressade samhället.

Megalomani enligt Wikipedia: Storhetsvansinne, grandiositet, hybris, förhöjd självkänsla, i psykiatrin ett uttryck för ett sinnestillstånd där en person har en starkt överdriven självuppfattning, och ofta helt falsk självbild. Storhetsvansinne kan vara ett tecken på psykos eller en personlighetsstörning

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.