Livesändning i dansens tecken

Livesändning i dansens tecken

Idag sänder vi Live från Fountain House Stockholm för första gången på mycket länge!  Vi bjuder bland annat på en intervju med prisbelönte fotografen Lars Epstein som under c:a 60 år dokumenterat Stockholm. Mattias Enberg kommer till oss och bjuder på free jazz som han själv kallar det. Å enligt gammal Radio Totalnormaltradition får ni utöver allt detta höra en massa spännande och rörande berättelser ur livet, filosofiska resonemang, mer livemusik och sång, poesi och mycket annat! Allting dessutom kryddat med en touch av dans. Undrar ni hur vi får ihop allt det här så ratta in oss på 101,1 MHz kl 14.00 sharp.

Mycket nöje!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.