Miljön i fokus i dagens program!

Miljön i fokus i dagens program!

I år är det femtio år sedan FN:s första miljökonferens ägde rum, Stockholmskonferensen 1972. Nu 50 år senare anordnar FN miljökonferensen Stockholm +50 där Sverige tillsammans med Kenya är värdland och här i Stockholm händer en massa saker under hela veckan. Med anledning av denna stora händelse har vi dagen till ära miljötema i programmet. Vi kommer att gästas av miljökämpar från både Sverige och andra länder som på olika sätt deltar i manifestationer och annat under denna vecka. Vi gästas av Fontänhuset Sköndal som håller på att göra om sin verksamhet till ett ekohus. Vi har också letat i gömmorna efter gamla och nya örhängen som handlar om miljö. Dessutom ställer vi oss frågan Hur vi egentligen mår i detta samhälle med miljökatastrofer, krig och annat som ligger som ett hot över oss? 

Ratta in kl. 14.00 på 101,1 MHz eller lyssna via www.narradio.se eller om du är i närheten så kom och sitt med i publiken!

Hjärtligt välkomna! 

About the Author

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.