Miljön i fokus i dagens program!

Miljön i fokus i dagens program!

I år är det femtio år sedan FN:s första miljökonferens ägde rum, Stockholmskonferensen 1972. Nu 50 år senare anordnar FN miljökonferensen Stockholm +50 där Sverige tillsammans med Kenya är värdland och här i Stockholm händer en massa saker under hela veckan. Med anledning av denna stora händelse har vi dagen till ära miljötema i programmet. Vi kommer att gästas av miljökämpar från både Sverige och andra länder som på olika sätt deltar i manifestationer och annat under denna vecka. Vi gästas av Fontänhuset Sköndal som håller på att göra om sin verksamhet till ett ekohus. Vi har också letat i gömmorna efter gamla och nya örhängen som handlar om miljö. Dessutom ställer vi oss frågan Hur vi egentligen mår i detta samhälle med miljökatastrofer, krig och annat som ligger som ett hot över oss? 

Ratta in kl. 14.00 på 101,1 MHz eller lyssna via www.narradio.se eller om du är i närheten så kom och sitt med i publiken!

Hjärtligt välkomna! 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.