Späckad höst med 10-årsjubileum!!!

Späckad höst med 10-årsjubileum!!!

Äntligen är vi tillbaka efter en lång och varm sommar och förbereder just nu en mycket spännande och händelserik höst. Vi kommer bland annat att fira att vi funnits i 10 år.

Det gör vi med alltifrån 10-årssändning den 4:e oktober följt av radiogala den 18:e oktober. Vi kommer även att uppmärksamma de medlemmar som varit aktiva under årens lopp på vår facebook-sida där ni både kan läsa om dem och höra inslag de gjort.

Första sändningen blir den 6:e sep. Då har vi politikerna Alexandra Mattsson Åkerström, vänsterpartiet och Andrea Ström, moderaterna på plats för att svara på frågor inför valdagen. Kom och lyssna och ställ frågor! Tiden är som vanligt 14.00 och platsen är Fountain House Stockholm på Götgatan 38. I etern finns vi på 101,1 MHz

Hjärtligt välkomna!  

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.