Äntligen sänder vi live igen!

Äntligen sänder vi live igen!

Nu jäklar i det är vi igång igen! Med en hejdundrande gatusändning startar vi upp höstterminen efter ett halvår i karantän! Kom och lyssna med oss på torsdag 27:e kl 14.00, Götgatan 38. Naturligtvis håller vi avstånd och ser till att inte för många samlas så att vi är Corona-anpassade. Vi bjuder på livemusik, talar om isolering, sjukdom och rädsla och vad det gör med oss alla och vad vi har gjort för att hålla gaisten uppe genom dessa tider. Vi pratar även normer och grejer och så spånar vi fritt om en hoppfull framtid! Hjärtligt välkomna 14.00 på torsdag. I etern sänder vi som vanligt på 101,1 Megahertz.

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.