Repriserade överraskningar hela sommaren

Repriserade överraskningar hela sommaren

Radio Totalnormal har tagit sommaruppehåll, men vi lämnar er inte ensamma vid radioapparaterna och podd-apparna för det! Idag bjuder vi på två beljublade P4-sändningar, det från 23 december 2017 samt midsommaren 2013. Det handlar om allt från lindring av ensamheten till rätten att visa ärrade armar nu i sommarvärmen.

Efter det blir det ett överraskningsprogram, en favorit varje vecka fram till 16/8 då vi återkommer med information om det specialprogram vi sänder då – om vad det kan ge att sätta upp en pjäs om självmord.

På återhörande och ha en fin sommar. Ta hand om er!

/redaktionen för Radio Totalnormal

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.