Repriserade överraskningar hela sommaren

Repriserade överraskningar hela sommaren

Radio Totalnormal har tagit sommaruppehåll, men vi lämnar er inte ensamma vid radioapparaterna och podd-apparna för det! Idag bjuder vi på två beljublade P4-sändningar, det från 23 december 2017 samt midsommaren 2013. Det handlar om allt från lindring av ensamheten till rätten att visa ärrade armar nu i sommarvärmen.

Efter det blir det ett överraskningsprogram, en favorit varje vecka fram till 16/8 då vi återkommer med information om det specialprogram vi sänder då – om vad det kan ge att sätta upp en pjäs om självmord.

På återhörande och ha en fin sommar. Ta hand om er!

/redaktionen för Radio Totalnormal

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.