Nytt tema inför hösten

Nytt tema inför hösten

I höst tar vi oss an temat missbruk. I varje avsnitt kommer vår deltagare Dan Svensson att på olika sätt angripa detta ämne. Han vill vara en hjälpande hand för er där ute som på något sätt har erfarenheter av någon typ av missbruk.

Kanske har du själv missbrukat, kanske har du varit nära till en missbrukare, eller kanske missbrukar du själv och vill ha råd och tips om hur du kan få hjälp att komma ur?

Det kan röra sig om vilket missbruk som helst, alkoholmissbruk, medicinmissbruk, spelberoende, droger eller annat. Har du frågor, tips eller goda råd, vill ha tips eller råd, så tveka inte att höra av dig till oss. Naturligtvis kan du vara anonym.

Du når oss på:
info@radiototalnormal.se

eller på vår telefonsvarare på: 08-40020807.

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.