Idag sänder vi utomhhus från Götgatan 38

Idag sänder vi utomhhus från Götgatan 38

Äntligen är sommaren här och vi sänder ute på gatan! Kom förbi och lyssna live! Det blir ett späckat program där vi bland annat gästas av bluessångerskan Irene Baker och Göran Lindelöw. Under våren har vi haft en skrivarworkshop som kommer resultera i en liten skrift som vi släpper den 15:e juni. Redan idag kommer ni att få höra några smakprov ur den. I övrigt kommer ni att få höra Elton Johns Rocket Man på ett alldeles speciellt sätt och vi bjuder i vanlig ordning på filosofiska inlägg, tankevärda ord och härlig stämning. Och som sagt befinner vi oss ute på Götgatan så kom förbi om du är i krokarna!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.