Specialsändning om rädsla nu som podd

Specialsändning om rädsla nu som podd

Vad är du rädd för?
Ormar, spindlar, sjukdom, död, söka jobb, tala inför folk, hoppa, vara ensam, åka tunnelbana, krig, gå ensam i mörker eller kanske rent av bara för att leva? Ja det finns många saker att vara rädd för här i livet. Vi har tagit tempen på varandra och på folk på stan för att ta reda på vad de är rädda för. Vi har hittat poesi och låtar på ämnet och diktat ihop en egen liten saga om den lilla människan som var rädd.
Vi har även hängt med i köket på Fountain House när de lagat korvstroganoff med olika korvsorter. Vi passade på att fråga lite om rädslor även där.
Häng med oss på vår rädslo-odyssé!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.