Tusen tack till alla er som stöttat oss!

Tusen tack till alla er som stöttat oss!

Hej kära radiolyssnare!

Kanske undrar ni vad som händer med radion just nu? Vi fick in c:a 16000 genom vår radiokampanj och det räcker till att hålla skeppet flytande under hösten med redaktionsmöten och en livesändning. Vi återkommer med datum så fort vi vet när det blir. Vi kommer också att fortsätta söka pengar och hoppas på finansiering för 2020. Kom gärna på redaktionsmöten, måndagar 11.00 på Fountain House, Götgatan 38 med början 9 september. P4 har köpt ett program från oss som kommer att sändas någon gång kring jul så håll utkik om när. Tills vidare sänder vi repriser i närradion, 101,1 MHz torsdagar 14.00 med början idag!

Tusen tack till alla er som stöttat oss! Utan er hade detta varit omöjligt! <3

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.