Radio Totalnormal i Karantän del 4

Radio Totalnormal i Karantän del 4

I dagens avsnitt ska vi få träffa Ted som arbetar som undersköterska på en avdelning för corona-patienter. Han berättar bland annat hur hans ADHD faktiskt är till hjälp i arbetet.  

vi får även möta Hillevi som talar om hur hon efter fem veckors vistelse på sjukhus kom ut till en helt ny verklighet. Felix berättar om vad han gjort under denna märkliga vår. Vi har också fått brev från Agneta där hon berättar om hur hon för att slippa krångla med olika myndigheter istället för att sjukskriva sig tog semester när hon fick förkylningssymptom och inte kunde jobba. Mattias och Dele talar om egot, kärleken och lojaliteten. Detta och mera i dagens program!

Lyssna kl. 14.00 på 101,1 MHz eller via www.narradio.se

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.