Sinnet och sinnena!

Sinnet och sinnena!

I dagens program pratar vi om alla möjliga saker och grejer som rör sinnet och sinnena. Vi gästas av bland annat Ola Aurell en sångare med sinne för humor, David Ritschards, med sinne för country och bluegrass, Emma Lundenmark berättar om sin nya diktsamling som fyller våra sinnen med såväl ordbeklädda som målade bilder. Vi gästas av Moheb som för bara några år sedan kom som flykting från Afghanistan. Detta och mycket annat i dagens program! Så lyssna på oss kl. 14.00 idag på 101,1 MHz eller på plats på Fountain House, Götgatan 38.

Enligt Wikipedia förklaras sinnen och sinnet såhär: ”Sinnen är hos varelser, såväl djur som människor, de neurologiska och psykologiska system för perception av omvärlden och sig själva. Ett ”sinne” är generellt en förmåga genom vilken uppfattning av externa stimuli sker”.  Inom psykiatrin har många ord sammansatta med sinnet genom tiderna använts. Sinnessjuk, sinnesslö, och sinnesförvirrad är bara några av dessa. 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.