Radio Totalnormal i Karantän

Radio Totalnormal i Karantän

Idag sänder vi det första programmet från våra medlemmar som sitter hemma i någon form av karantän. Lily-Ann, Mattias, Tracy och Hasse bjuder på hur de har det och vad de gör under dessa långa dagar i ensamhet. Tracy för dagbok över sina dagar, Lily-Ann filosoferar över tillvaron, Mattias berättar om sitt stora intresse i musiken och Hasse berättar hela sin story från när han blev utbränd till dagsläget när han bosatt sig på landsbygden. Vi hoppas med detta program att ni som sitter där hemma, kanske med oro och ångest eller bara lagom tristess kan känna att ni inte är ensamma i er ensamhet, att vi är många som sitter i samma båt med er!

Ratta in oss kl 14.00 på 101,1 MHz, Stockholms närradio

Du kan också lyssna via dator. Gå då in på www.stockholmsnarradio.se och klicka på knappen 101,1 MHz

Mycket nöje och på återhörande!

Känner ni att ni vill dela med er av era dagar så tveka inte att skicka ett bidrag till malin@radiototalnormal.se

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.