<!--:sv-->Sändningar under hösten!<!--:-->

Sändningar under hösten!

Radio Totalnormal kommer att sända på lite olika platser under hösten, och du är varmt välkommen som vanligt! Du kan vara med och göra inslag, uppträda, intervjua, debattera, filosofera. Vi vill också gärna ha dig som publik vid våra sändningar!

 

17/10 sänder vi från Dörren i Gamla Stan, Café Mäster Olof, Svartmansg 6

24/10 sänder vi från LAVA Kulturhuset, Segels Torg

31/10 Höstlovsuppehåll

14/11 sänder vi från Kravatten, Axelsberg, Selmedalsvägen 38

Övriga torsdagar (som det ser ut nu!) sänder vi från Fountain House Stockholm, Götgatan 38. Kom och var med som deltagare eller publik, eller lyssna på 101, 1 MHz. Kontakta oss på info@radiototalnormal.se.

 

About the Author

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.