Fokus på film i dagens sändning!

Fokus på film i dagens sändning!

Idag sänder vi på temat film. Vi gästas av ingen mindre än Simon Settergren som gjort filmen Kungen av Atlantis som snart går upp på biograferna. Filmen handlar om hans pappa som lever med Schizofreni och som faktiskt jobbar på Fountain House. Vi har även bjudit in Jakob Lindhagen som ska spela en låt för oss och berätta lite om hur man gör filmmusik.

I övrigt bjuder vi på en massa andra saker som har med film att göra och inte att förglömma så ingår musiken mellan inslagen i ett musikquizz på temat film. Det kan ni lyssnare där hemma också delta i.

Svaret skickar ni till info@radiototalnormal.se så kan ni vinna pris.

Tiden är som alltid 14.00, platsen Fountain House på Götgatan 38.

I etern 101,1 MHz, går även att ratta in på data eller mobil på Stockholms närradios hemsida så kan du lyssna vart du än befinner dig i världen! 🙂

 

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.