Vad kan en katt göra för din psykiska hälsa?

Vad kan en katt göra för din psykiska hälsa?

Vad har du för relation till katter? Kan en katt kanske till och med hjälpa dig till bättre psykisk hälsa? Hur känns det att förlora en katt som alltid funnits där? Kan man sörja en katt nästan som en människa? I dagens sändning undersöker vi bland mycket annat just kattens betydelse i våra liv. Vi har bjudit in artisten och skådespelerskan Cecilia Thorngren som är aktuell med sin show som passande nog heter Svart Katt och går av stapeln den 30:e oktober på Scalateatern. Vi har även Johanna Hennberg, ambassadör för Hjärnkoll Ung här som ska berätta om sig själv och vad det innebär att vara ambassadör. I övrigt bjuder vi på en massa livemusik, poesi och berättelser, en del till och med skrivna i mani, Det ni!

Så missa inte dagens sändning helt enkelt! Kl 14.00 på Götgatan 38. I etern 101,1 MHz

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.