<!--:sv-->Radio Totalnormal i P4<!--:-->

Radio Totalnormal i P4

I jul kommer Radio Totalnormal att byta närradiokostymen mot riksradiokostymen! Radio Totalnormal kommer att sända i P4 Riks på Julafton och Nyårsafton.

Julafton 17.00 – 17.45 i P4 –  Vi frågar oss om dataspelande kan användas som självmedicinering. Richard hjälper oss att ta oss ur likgiltighetens grepp och vi kommer att möta systrarna Milen och Mary som berättar om det allra svåraste, när någon man älskar begått självmord.

Nyårsafton 17.00 – 17.45 i P4 – Vi hör om hur man behåller sin tro på framtiden om man är papperslös. Vi träffar Anette som levt en stor del av sitt liv i skogen, men som en dag bröt med sitt förflutna och bad om hjälp. Dessutom hör vi om hur man kan beställa en taxi utifrån sin diagnos under en högtid som denna.

Fira jul och nyår med oss på Radio Totalnormal!

Här kan du kolla vilken frekvens P4 ligger på din del av Sverige!

About the Author

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.