Till mitt Barnjag – Bokrelease och sommaravslutning!

Till mitt Barnjag – Bokrelease och sommaravslutning!

Idag har vi både sommaravslutning och release av vår lilla bok: Till Mitt Barnjag som vi under våren har jobbat fram tillsammans med nät-tidningen Socialpolitik. Vi har som vanligt en del eminenta gäster på plats. Bland annat artisten Big Solo. Vi kommer läsa upp ur boken och tala om skrivande. Sen blir det en massa härlig musik och filosofiska inlägg! Är du på södermalm så kom förbi och lyssna på Götgatan 38. Kanske blir det till och med tillfälle till dans. Det vill du inte missa. På bilden ser ni Cynthia som målat omslaget till vår bok: 

Ratta in oss på 101,1 MHz, lyssna via www.radiototalnormal.se eller kom som sagt förbi och lyssna på plats!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.