Missa inte vår livesändning!

Missa inte vår livesändning!

Idag 14.00 sänder vi live från Götgatan 38. Vi gästas av Daniel Östersjö som är aktuell med skivan Låtar från Vattudalen där han har tonsatt och tolkat Beppe Wolgers dikter från Vattudalen som så vitt någon vet tidigare aldrig tonsatts. Nervösa Damteatern med ängsliga herrar och Lill-Marit Bugge som regissör framför teaterstycket Röda tråden. Therese Forslund berättar om sin utställning Bordeline och hur det är att leva med den diagnosen. Sedan kommer vi att kolla vad som händer i Iran just nu och hur det känns att vara iranier i Sverige medans allt detta pågår. Detta och mycket mer i dagens program. Kl. 14.00 på 101,1 MHz eller på plats på Götgatan 38. Hjärtligt välkomna! ❤️ #psykiskohälsa #psykiskhälsa #fanzingo #fontänhus #iranprotests #danielöstersjö

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.