Nu tar vi sommarlov!

Nu tar vi sommarlov!

Nu har vi haft sommaravslutning med Jenkadans, glass och jordgubbar och tar nu sommarlov! Vi kommer att sända alla vårens program som repriser med början kl. 14.00 idag. Lyssna på 101,1 MHz eller via www.narradio.se

På vår hemsida hittar ni alla våra program ända sedan starten 2008 samlade så det är bara att gå in och lyssna när helst ni vill! Ni som vill jobba lite med radio under sommaren får gärna spela in ett sommarkort på mobilen och skicka till oss på info@radiototalnormal.se så kan vi sända det när vi börjar om till hösten. Vi är tillbaka igen i slutet av augusti så håll utkik!

Tusen tack till alla er som bidragit till våra program och er där hemma som lyssnar! Vi önskar er alla en riktigt fin och härlig sommar och en glad midsommar!!

På återhörande!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.