Kvinnodagen i antågande

Kvinnodagen i antågande

I morgon är det kvinnodagen och det tänkte vi på olika sätt uppmärksamma redan idag. Bland annat genom att fråga våra gäster vad de tänker göra och om de har några tips. De gäster vi bjudit in är bland bjudit in är Parthena Hantzaridou och Anna Laurell från organisationen Refugee Relief som hjälper det stora antal flyktingar som fortfarande finns i den grekiska övärlden. Just nu samlar de in amningsbehåar. Lovisa Fhager Havdelin från Wonsa är också på plats och ska berätta lite om deras verksamhet som jobbar med att hjälpa de som varit utsatta för sexuella övergrepp. Dessutom släpper Vargkvint ny skiva imorgon och ska bjuda oss på en exklusiv spelning av en av låtarna för oss redan idag! Du hittar oss på 101,1 MHz eller ännu hellre på Götgatan 38, så får du fika på köpet 🙂 Varmt välkomna alla! Tiden är som vanligt 14.00

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.