”Ensamheten är vår tids värsta sjukdom”

”Ensamheten är vår tids värsta sjukdom”

Idag sänder vi förra veckans program i repris! Bland annat kan ni höra Lily-Anns gripande historia om när hon på 70-talet var nära att ta sitt liv. Hon berättar den i mötet med Hedvig Claesson som har regisserat föreställningen Önskekonsert, en tyst teater där publiken får följa en ensam kvinna från när hon kommer hem till sin lägenhet, och i slutänden av kvällen tar sitt liv. Vi uppmärksammar kvinnodagen och bjuder på Church of Stonewalls nysläppta singel: Aldrig mer tystnad!

I övrigt finstämd poesi, livemusik och massa annat bra! Klockan 14.00 på 101,1 MHz i Stockholms närradio!

[soundcloud id=’411036180′ height=’false’]

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.