”Ensamheten är vår tids värsta sjukdom”

”Ensamheten är vår tids värsta sjukdom”

Idag sänder vi förra veckans program i repris! Bland annat kan ni höra Lily-Anns gripande historia om när hon på 70-talet var nära att ta sitt liv. Hon berättar den i mötet med Hedvig Claesson som har regisserat föreställningen Önskekonsert, en tyst teater där publiken får följa en ensam kvinna från när hon kommer hem till sin lägenhet, och i slutänden av kvällen tar sitt liv. Vi uppmärksammar kvinnodagen och bjuder på Church of Stonewalls nysläppta singel: Aldrig mer tystnad!

I övrigt finstämd poesi, livemusik och massa annat bra! Klockan 14.00 på 101,1 MHz i Stockholms närradio!

[soundcloud id=’411036180′ height=’false’]

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.