#psykakut #metoo #totalnormal i närradion 14.00!

#psykakut #metoo #totalnormal i närradion 14.00!

Idag sänder vi förra veckans uppmärksammade #metoo sändning i repris. #metoo har under hösten varit det paraply som en mängd historier om sexuella övergrepp och trakasserier samlats under. Det har visat sig att kvinnor som lever med psykisk ohälsa är extra utsatta för sexuella trakaserier och övergrepp. Tillsammans med RSMHs (Riksförbundet för social och mental hälsa) tidning Revansch har vi på radion uppmärksammat detta under deras upprop under hashtaggen #Psykakut. I den sändning ni nu kan höra i närradion 14.00 på 101,1 MHz får ni höra några av dessa historier, i och utanför psykvården. Du kan läsa mer om uppropet på RSMHs hemsida eller skriva under här.

[soundcloud id=’398342976′ height=’false’]

About the Author

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.