Livesändning 12 maj från Fountain House TEMA: HUMOR

Livesändning 12 maj från Fountain House TEMA: HUMOR

[soundcloud id=’263792908′]

Sköna framträdanden med humoristiska texter blandas med ångest-allsång, vacker pianomusik, släng dig i brunnen-vitsar och mycket annat i denna sändning som dagens programledare Lily-Ann Enbring leder oss igenom med hjälp av Flämingo!

Kan man skämta om psykisk ohälsa? När du mår dåligt, vad får dig att skratta då? Och kan humor ibland fungera som ett skydd när man inte orkar gå igenom allvaret? Det är också några frågor som avhandlades i dagens sändning som alltså direktsändes från matsalen på Fountain House Stockholm inför publik.

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.