Ikväll sänds reprisen på Petters livsberättelse från i torsdags klockan 00.00

Ikväll sänds reprisen på Petters livsberättelse från i torsdags klockan 00.00

Ratta in 95,3 MHz för att lyssna

Eller lyssna via datorn på: http://www.narradio.se/webbradio.php

Lite info för er som inte hört historien förr:

Det här är berättelsen om mitt liv, en del av mitt liv, den del som jag aldrig trodde skulle kunna vara av värde för andra, som jag bara sett som något negativt och som det inte var meningen skulle hända. Nu hände det i alla fall, något gick väldigt snett och jag har ägnat alla min krafter sedan dess att övervinna det, förstå det och hantera det. Det är fascinerande vilken betydelse ord har, både i form av tankar och som tal eller text. Hur ord om de sätts i rätt kombination kan förändra människor. Jag har förändrats främst de senaste 10 åren av vad vissa personer skrivit eller sagt, de ordkombinationerna har gjort mig intresserad, nyfiken och successivt lugnare och mer hoppfull. När människor berättar om sin sårbarhet känner jag mig tryggare och mer ok. Andra personer blir då för mig mer människa och mindre monster. Och jag känner mig inte lika annorlunda och jobbigt konstig längre. Om min berättelse kan göra så att andra känner sig tryggare och mer hoppfulla så vill jag gärna bidra med det. Det hade vart väldigt häftigt.

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.