Radio Totalnormal live idag kl 14!

Radio Totalnormal live idag kl 14!

Dagens program tar sin start i Singapore. Scen Totalnormals scenkonstprojekt 52 Hz gästar och ger ett smakprov ur det pågående arbetet med att skapa öppenhet kring självmord. Och via världens ensammaste val så hoppas vi ta oss lite närmare sommaren med hjälp av klassikern ”Sol, vind och vatten”, med mycket mera. Som vanligt sänder vi från Fountain House Stockholms matsal på Götgatan 38. Kom hit och upplev det live eller lyssna på Stockholms närradio 101,1 MHz. Podden kommer upp på Soundcloud och hemsidan ikväll!

Där ingenting lever, växer ändå baklänges en reva av tid. Och jag reser i den tysta rymden under havets yta. Jag står inför världens ensammaste val och jag kan inte välja.
Ur 52 Hz

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.