Radio Totalnormal har skaffat en ny hemsida!

Radio Totalnormal har skaffat en ny hemsida!

Vi kände att den gamla sidan (som visas i det här inlägget) började bli omodern och inte riktigt uppfyllde våra behov längre. Därför är vi väldigt glada att nu kunna presentera en ny fräsch sida som vi hoppas att ni som besöker oss ska uppskatta!

Fler nyheter är att vi har kopplat ihop bloggen med Facebook så att alla inlägg på bloggen automatisk visas på Facebook. Vilket kommer göra det lättare för oss att hålla bloggen uppdaterad. Sedan har vi skaffat en ny tjänst för att ladda upp våra program. Det heter Soundcloud och gör ljuden från programmen visuellt snyggare och gör det lättare att navigera och spela upp olika delar av ett program. Det är även möjligt att kommentera en bit in i själva ljudfilen. Vi kommer även att koppla ihop Soundcloud med Itunes och vår hemsida så att alla program automatisk läggs upp på alla våra plattformar samtidigt så att det går snabbare för dig som vill lyssna att komma åt programmet.

Vidare så här vi gömt undan Gästboken eftersom vi hellre vill att kommentar lämnas under respektive program eller inlägg. Men gästboken finns kvar tills vidare för den som vill läsa äldre inlägg.

Vi kommer framöver att lägga mer energi på att göra det lätt och attraktivt att lyssna på de program vi lägger upp genom att alltid ha med en bild från sändningen och beskriva innehållet i programmet bättre och med taggar.

Vi hoppas att du som besöker oss ska gilla den nya sidan och de nya prioriteringarna!

Kommentera gärna vad du tycker är bra och vad som kan bli bättre!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.