Kvinnodagen i antågande!

Imorgon är det kvinnodagen men vi uppmärksammar det lite redan idag.. Bland annat har vi bjudit in Parthena Hantzaridou och Anna Laurell från organisationen: Refugee Relief som hjälper det stora antal flyktingar som fortfarande finns i den grekiska övärlden. Just nu samlar de bland annat in amningsbehåar. Lovisa Fhager Havdelin från Wonsa är också på plats och ska berätta lite om deras verksamhet som framför allt jobbar för att hjälpa de som utsatts för sexuella övergrepp i barndomen, av vilka inte alla men de flesta är kvinnor. Dessutom släpper Vargkvint ny skiva imorgon och ska bjuda oss på en exklusiv “förspelning” ave en av låtarna och historien bakom! Kom och lyssna med oss! Götgatan 38, 14.00. I etern 101,1 MHz eller via Stockholm Närradios hemsida

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.