Ditt psyke i etern

SENASTE SÄNDNINGARNA

Funkar det inte på din mobil? Klicka på länken för att lyssna direkt via vår sida på Soundcloud istället.

INLÄGG FRÅN BLOGGEN

NYHETER

Lyssna på vår julavslutning som podd!

Lyssna på vår julavslutning som podd!

Ett riktigt julprogram med väl utvalda jullåtar, men vi har även en gäst dagen till ära. Nämligen Sara Starkström som är aktuell med boken Bortglömda platser där hon med bild och text berättar om bortglömda platser som hon varit och undersökt. I övrigt pratar vi om olika jultraditioner som finns runt om i Världen. Hur…

Nu finns förra torsdagens sändning som podd!

Nu finns förra torsdagens sändning som podd!

Nu ni! Nu ligger poddversionen av förra veckans program ute! Anders Linder i högform sjunger alla barnprogramslåtar han gjort och drar hela sin karriär koncist, snabbt och fantastiskt roligt! Elin Lindström berättar allt du nånsin velat veta om stenar och kristaller. Förutom detta som alltid mycket annat fantastiskt och bra också! Lyssna och njut!

Missa inte vår livesändning!

Missa inte vår livesändning!

Idag 14.00 sänder vi live från Götgatan 38. Vi gästas av Daniel Östersjö som är aktuell med skivan Låtar från Vattudalen där han har tonsatt och tolkat Beppe Wolgers dikter från Vattudalen som så vitt någon vet tidigare aldrig tonsatts. Nervösa Damteatern med ängsliga herrar och Lill-Marit Bugge som regissör framför teaterstycket Röda tråden. Therese…

Fler blogginlägg

FLER SÄTT ATT LYSSNA PÅ OSS

Lyssna när du vill

Du kan lyssna via hemsidan eller ladda ner poddsändningen till din mobil eller musikspelare!

Du kan lyssna på alla våra program genom spellistorna här på sidan, via bloggen eller som podd på iTunes. Programmen kommer upp ett par timmar efter sändning, håll utkik på facebook.

Spellistor med alla program Lyssna via bloggen Prenumerera via iTunes

På plats som publik

Kom och lyssna på programmet som publik! 

Vi sänder oftast från Fontänhuset på Götgatan 38 i Stockholm. Ibland sänder vi från andra platser. Håll utkik på bloggen eller facebook för att se plats för kommande sändningar eller kontakta oss direkt om det är något speciellt datum längre fram du undrar över.

Programmet sänds och spelas in kl 14.00-15.30 på torsdagar.

Varmt välkommen!

Hitta till oss!

Lyssna live

Lyssna direkt kl 14.00-15.30 på torsdagar. Ratta in närradion 101,1 MHz eller lyssna via hemsidan!

Du kan lyssna direkt från sändningen här via vår hemsida. Klicka på länken nedan under sändningstid så öppnas en spelare i din webbläsare.

Torsdagar kl 14-15.30

Var med i programmet!

Alla med erfarenhet av psykisk ohälsa får vara med i programmet i mån av plats. Ingen förkunskap krävs. Det finns nästan alltid plats i programmet och oftast räcker det med att komma strax innan sändningen börjar. För att garanterat komma med är det säkrast att höra av sig innan på mail eller telefon, först till kvarn!

Kontakta oss!

Om oss

Radio Totalnormal är ett radioprogram som pratar öppet om psykisk ohälsa.

Programmet görs live inför publik varannan torsdag och kan höras på Stockholms närradio 101,1 MHz eller genom vår hemsida www.radiototalnormal.se, och kan laddas ner som podd. Vi sänder även i Sveriges Radio P4 ibland, se hemsidan.

LÄS MER OM OSS

Senaste från Facebook