Ditt psyke i etern

SENASTE SÄNDNINGARNA

Funkar det inte på din mobil? Klicka på länken för att lyssna direkt via vår sida på Soundcloud istället.

INLÄGG FRÅN BLOGGEN

NYHETER

Specialpodd från klimatkonferensen Stockholm +50

Specialpodd från klimatkonferensen Stockholm +50

Specialprogram med intervjuer och tal från klimatkonferensen Stockholm +50.  Här säger aktivister, gräsrotsrörelser och urfolk sina meningar i klimatdebatten. Bland annat har vi talat med fotografen Tor Tourda som berättar om sitt engagemang i klimat och urfolksfrågor och att Sverige faktiskt har bland de värsta skogsbruken i hela världen, med kalhuggning och markberedning som främsta…

Lyssna på podden av vårt sommarprogram!

Lyssna på podden av vårt sommarprogram!

Lyssna på podden av vårt sommarprogram som ligger ute! Du hittar den via hemsidan! Vi gästas av Mysrockbandet The medicines, vi tipsar om sommaraktiviteter, läser sommardikter och sjunger alltifrån den blomstertid nu kommer till nyskriven låt om sommarpratare. Dessutom hade vi anonym balett och konstlotteri med tavlor av vår egen konstnär Robert Naverstam i pauserna.…

Sommaravslutningsprogram!!

Sommaravslutningsprogram!!

Idag sänder vi sista live-programmet inför sommaruppehållet och bjuder er därför på ett riktigt somrigt program. Vi har noga valt ut de somrigaste låtar vi kunnat hitta, vi har letat upp evenemang som man kan göra under sina lediga dagar som vi tipsar om. Vi har skrivit både kärleksdikter och sommardikter för att förgylla stämningen…

Fler blogginlägg

FLER SÄTT ATT LYSSNA PÅ OSS

Lyssna när du vill

Du kan lyssna via hemsidan eller ladda ner poddsändningen till din mobil eller musikspelare!

Du kan lyssna på alla våra program genom spellistorna här på sidan, via bloggen eller som podd på iTunes. Programmen kommer upp ett par timmar efter sändning, håll utkik på facebook.

Spellistor med alla program Lyssna via bloggen Prenumerera via iTunes

På plats som publik

Kom och lyssna på programmet som publik! 

Vi sänder oftast från Fontänhuset på Götgatan 38 i Stockholm. Ibland sänder vi från andra platser. Håll utkik på bloggen eller facebook för att se plats för kommande sändningar eller kontakta oss direkt om det är något speciellt datum längre fram du undrar över.

Programmet sänds och spelas in kl 14.00-15.30 på torsdagar.

Varmt välkommen!

Hitta till oss!

Lyssna live

Lyssna direkt kl 14.00-15.30 på torsdagar. Ratta in närradion 101,1 MHz eller lyssna via hemsidan!

Du kan lyssna direkt från sändningen här via vår hemsida. Klicka på länken nedan under sändningstid så öppnas en spelare i din webbläsare.

Torsdagar kl 14-15.30

Var med i programmet!

Alla med erfarenhet av psykisk ohälsa får vara med i programmet i mån av plats. Ingen förkunskap krävs. Det finns nästan alltid plats i programmet och oftast räcker det med att komma strax innan sändningen börjar. För att garanterat komma med är det säkrast att höra av sig innan på mail eller telefon, först till kvarn!

Kontakta oss!

Om oss

Radio Totalnormal är ett radioprogram som pratar öppet om psykisk ohälsa.

Programmet görs live inför publik varannan torsdag och kan höras på Stockholms närradio 101,1 MHz eller genom vår hemsida www.radiototalnormal.se, och kan laddas ner som podd. Vi sänder även i Sveriges Radio P4 ibland, se hemsidan.

LÄS MER OM OSS

Senaste från Facebook

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.