Julavslutning med mycket jul!

Julavslutning med mycket jul!

Idag har vi julavslutning och har maxat jultemat på menyn. Jonas Engman intendent på avdelningen kulturhistoria på Nordiska museet är inbjuden för att svara på alla frågor vi har om julen och dess traditioner. Vi har även dom Fläckfria på besök. Bandet från gatan, som har gästat oss tidigare. Idag ska de sjunga sin alldeles egna julsång och presentera en Pixibok om hemlösheten i Stockholm genom historien. Förutom allt detta har vi själva satt ihop en julkör som sjunger julsånger mellan inslagen. Vi har även gjort ett julquizz som ni där hemma kan vara med i. Skicka era svar till info@radiototalnormal.se så presenterar vi svar och vinnare i samband med poddsläppet i mitten av nästa vecka. I övrigt spelar vi jullåtar, dricker glögg, har tomteluvor och skägg. Kom gärna förbi på Götgatan 38 och mys med oss här. Eller bulla upp framför radioapparaterna eller datorerna där hemma. 

Vi hörs eller ses 14.00

I etern på 101,1 MHz eller via www.narradio.se

 

 

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.