Idag sänder vi live med franskt tema!

Idag sänder vi live med franskt tema!

Idag har vi en fransk systerradio på besök. De håller på att starta upp en liknande radio som vår. Det här programmet har vi gjort tillsammans med dem. Vi kommer att intervjua dem om den klinik de håller till på, om ett projekt där de knyter an till andra radios runtom i Europa. Vi kollar vår egen bild om vad vi tycker är typsikt franskt samt vad de tycker om Sverige och svenskar. Vi jämför hur det är att leva med psykisk ohälsa här och i Frankrike. Vi leker lekar med franska uttryck. I vanlig ordning sjunger vi även sånger och pratar om erfarenheter ur våra egna liv. Musiken blir fransk, noga utvald av våra franska vänner. Ta med en baguette och släng på dig en basker och kom och lyssna. Vi kör live ute på Götgatan 38. I etern hittar ni oss på 101,1 MHz eller via www.narradio.se

Vi kommer att snacka lite engelska i dagens program och även lite franska..

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.