Säsongens första sändning idag!

Säsongens första sändning idag!

Vi går ut hårt och säger Fuck Ångest på vår första sändning som blir utomhus på gatan! Detta med anledninga av Ångestloppet som äger rum lördag 9:e september. Vad är det för lopp kanske ni undrar. Jo det kommer Fountain House Stockholm som anordnar det varje år att berätta. Vi gästas även av den Brazilianska popsångaren Gerson som gör sitt första framträdande någonsin i Sverige hos oss dagen till ära. De Fläckfria, Gatans eget rockband har vi också på repertoaren. Å Visste ni att det faktiskt finns ett ångestförbund? Det gör det ser ni och deras ordförande Lena Huss är hos oss idag för att berätta vad de gör.  Ni kommer naturligtvis även att få höra historier och fina sånger från våra medlemmar. Vi ger er säkert ett och annat tips på vägen om hur man kan hantera ångest.. Så håll öron och ögon öppna!

Idag kl. 14.00 på Götgatan 40

I etern på 101,1 MHz eller via www.narradio.se

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.