Lyssna på poddversionen av vårt andra Sommarspecial

Lyssna på poddversionen av vårt andra Sommarspecial

Du kan redan nu lyssna till poddversionen av vårt andra sommarspecial! Vi sänder det i närradion först nästa vecka den 13:e juli 14.00 med repris veckan efter.

Podden består två delar där den första är en föreläsning med författaren Åsa Moberg där hon talar om Adams bok. En mycket uppmärksammad, gripande verklighetsbaserad skildring hon på 70-talet skrev tillsammans med Adam Inczedy-Gombos. De hade en relation ”kantad” av Adams psykisk ohälsa som tog sig ut i perioder av starka psykoser och mani.

I vår andra del får ni höra Anders Linders häpnadsväckande sång och pratföreställning om Mayakalendern. Han förklarar på ett härligt humoristiskt sätt Mayakalenderns alla vågor och svängningar och visar hur de kan härledas till historiska händelser och hur det ser ut i vår värld idag.
Föreställningen grundar sig på böcker skrivna av Carl Johan Calleman.

Föreläsningarna är en del i ett samarbete vi under våren haft tillsammans med Nättidningen Socialpolitik och Fountain House Stockholm.

Patrick El Hag sjunger mellan del ett och två sin sommardänga Stockholm i Juni

Lyssna och njut!

Vi på redaktionen går på semester imorgon och är tillbaka igen med livesändningar den 31:a augusti. Till dess sänder vi en massa härliga repriser!

Ha en riktigt glad och härlig sommar nu allesammans så hörs vi som sagt och kanske rent av ses den 31:a augusti. Våra redaktionsmöten börjar måndag den 14:e augusti för er som vill vara med och jobba fram våra program!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.