Ewa Fröling i vår första sommarspecial !

Ewa Fröling i vår första sommarspecial !

Idag kl. 14.00 sänder vi vårt första sommarspecial. Ni kommer att få höra en inspelad föreläsning där skådespelerskan Ewa Fröling berättar om sin senaste bok. Att Störa Ett Väsen. I den beskriver hon på ett väldigt poetiskt sätt hur det var när hon under 90-talet drabbades av psykisk ohälsa och låg inne på psyket. Efter föreläsningen kommer ni att få höra inspelningen av en workshop vi gjorde på Fountain House tidigare i våras där alla som ville kunde vara med och lära sig producera radio. Där leker vi loss med ordlekar, karaoke och annat smått och gott så missa inte det i andra halvan av programmet. Ratta in 101,1 MHz 14.00 idag! Eller lyssna via www.narradio.se

About the Author

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.