Ewa Fröling i vår första sommarspecial !

Ewa Fröling i vår första sommarspecial !

Idag kl. 14.00 sänder vi vårt första sommarspecial. Ni kommer att få höra en inspelad föreläsning där skådespelerskan Ewa Fröling berättar om sin senaste bok. Att Störa Ett Väsen. I den beskriver hon på ett väldigt poetiskt sätt hur det var när hon under 90-talet drabbades av psykisk ohälsa och låg inne på psyket. Efter föreläsningen kommer ni att få höra inspelningen av en workshop vi gjorde på Fountain House tidigare i våras där alla som ville kunde vara med och lära sig producera radio. Där leker vi loss med ordlekar, karaoke och annat smått och gott så missa inte det i andra halvan av programmet. Ratta in 101,1 MHz 14.00 idag! Eller lyssna via www.narradio.se

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.