Tema kvinnokamp i dagens sändning

Tema kvinnokamp i dagens sändning

Igår var det kvinnodagen och det vill vi naturligtvis uppmärksamma. Vi  har därför valt låtar och samtal som rör kvinnor och kvinnofrågor. Bland annat gästas vi av Elin Lyth och Daniel Östersjö som är aktuella med Skivan Galopp, galopp där de tolkar texter av Kristina Lugn. Vi ska även få höra vad moderna tiders häxor gör. Vi har nämligen bjudit in Hella Nathorst-Böös, som tro det eller ej är häxa här mitt på södermalm i Stockholm. Våra medlemmar berättar till exempel om hur det är fronta ett band som kvinna, om En mormor som kämpade med att fly från nazister under andra världskriget och en massa annat. Vi talar även om Kvinnofridslinjen dit du kan vända dig om du behöver hjälp om du till exempel befinner dig i en våldsam relation. Ratta in oss på 101,1 MHz eller via www.narradio.se

Kom väldigt gärna och var med oss på Götgatan 38. Fountain House Stockholm. Idag kl. 14.00

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.