Lyssna på årets första program som podd!

Lyssna på årets första program som podd!

Årets första program med temat kreativitet, inspirerat av P1-programmet Kropp och själ där två av våra medlemmar medverkade och talade om hur kreativitet och den psykiska hälsan påverkar varandra.

Vi gästas passande till temat av Jenny Almsenius och Daniel Tilling som är aktuella med en skiva där de tolkar den kreativa och produktiva Povel Ramel, Skivan släpps inte förrän senare i vår men här får ni alltså redan nu ett smakprov.

Fler av våra medlemmar bjuder på egna erfarenheter av sina relationer till kreativitet och vad de tycker om att pyssla med. Det kan vara allt från att göra smycken till att måla och sy.

Vi minns också kreativa Maud Zeidlitz som i vårt nyårsprogram i P4 2020 berättade om att hon hade en hel koffert med utklädningskläder och en hel lägenhet med kompisar i gestalt av nallar och dockor. Många som bor på södermalm i Stockholm har säkert sett henne på gatorna utklädd till allt ifrån clown till häxa. Nu finns hon tyvärr inte kvar bland oss men förhoppningsvis leker hon vidare någon annanstans.

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.