Lyssna på vår julavslutning som podd!

Lyssna på vår julavslutning som podd!

Ett riktigt julprogram med väl utvalda jullåtar, men vi har även en gäst dagen till ära. Nämligen Sara Starkström som är aktuell med boken Bortglömda platser där hon med bild och text berättar om bortglömda platser som hon varit och undersökt. I övrigt pratar vi om olika jultraditioner som finns runt om i Världen. Hur firar man egentligen i England och firar man överhuvudtaget i vissa länder. Vi bjuder på julevangeliet på ren bondska och den klassiska julsagan T’was the night before christmas. Lyssna och njut! Å God Jul och Gott nytt år till er alla! Håll utkik efter när första programmet för våren börjar!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.