Lyssna på senaste programmet som podd. Nu även på Spotify :)

Lyssna på senaste programmet som podd. Nu även på Spotify :)

Vi gästas av komikern Pernilla Hammargren som driver Stand Up Yours, Stockholms enda humorklubb för Quinns and Queers. Hon berättar om klubben och om återpremiären på Reimers Holme 27:e oktober. Alltså imorgon. Dessutom bjuder hon på riktigt roliga skämt bland annat om hur det är att vara queerfamiljen på skolan där barnet går. Vi gästas även av Mikael Odén, vissångare med rötter i hiphopen som skriver låtar som terapi och driver kultursekt med andra sektvänner. Hör honom sjunga 2 superfina visor en hiphopvisa och en om pojkrummet som blev ett fängelse i ungdomen. Båda från hans skiva Nånting måste ut som du kan hitta på Spotify där även nu vår podd ligger. Detta och mycket mer allt med en fantastisk tröja som röda tråden skicklige hopflätat av Kattis som ledde sändningen denna gång. Vilken tröja det var och hur det gick till ja det får ni höra i programmet. Bilden på Pernilla och Mikael kan dock ge en ledtråd 🙂

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.