Livesändning utomhus från Götgatan

Livesändning utomhus från Götgatan

Idag smäller det! Vi sänder ute på Götgatsbacken och temat är att göra sin röst hörd. Vi gästas bland annat av Lill-Marit Bugge som gett röst åt en armé kvinnor. Föreningen balans kommer också. De ger röst åt och hjälper de som lever med olika psykiatriska diagnoser. Vi kollar in vad folk tycker är viktigt för dem inför valet, tipsar om klimatdemonstrationen från Sergels torg på fredag och sist men inte minst träffar vi arrangörerna bakom finskt disco som även det äger rum på fredag ..och för dem som känner sig manade är det fritt fram att provdansa äkta finsk discodans i slutet av programmet!

Så missa för allt i världen inte detta!!! Imorgon kl. 14.00 på Götgatan 38-40 eller i etern på 101,1MHz!

Hjärtinnerligt välkomna!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.